På Göteborgs Kolvringsfabrik har vi under en längre tid noterat och varit oroliga för de ökade klimathoten. Det varmare klimatet, stigande vattennivåerna och andra negativa klimatförändringarna som skett under senaste år, har nu fått oss att investera i solceller.  

Vi slår ett slag för klimatet 

Som tidigare nämnts har vi sedan länge gäckats av klimathoten. Det har varit en het potatis hos såväl anställda som ledning. Något som har medfört att vi äntligen bestämt oss för att på riktigt slå ett slag för klimatet genom att investera i solceller.

Eftersom vi trots allt är en fabrik så gör vi av med otroligt mycket energi. I alla fall i jämförelse med många andra. Därav investerar vi nu en åtskillig summa pengar för att bli självförsörjande. Det handlar om hundratals paneler som inom en snar framtid kommer att monteras i anslutning till vår anläggning.

Detta är det första av många investeringar som vi kommer göra med miljön i åtanke. Inte nog med att dessa investeringar är bra för miljön så är de också bra för affärerna. Genom att bli självförsörjande när det kommer till el, kan vi nämligen minska våra kostnader avsevärt.

Kolvringsfabriken investerar i solceller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 13 =